Меню
Количка

За насИ.Н.А. - Трейдинг“ ООД сме водеща търговска фирма в текстилната индустрия, предлагаме машини и оборудване за шивашката промишленост в България от най–реномираните марки в бранша, както сервиз и резервни части за тях. Част от портфолиото ни са още - висококачествени платове и материали в индустриални количества, софтуер и обучение на персонала.

„Ние Ви помагаме да правите мода“

Компанията стартира дейността си на 18 януари 1991 г. с продажбата на употребявани шевни машини и резервни части. Постепенно, съобразявайки се с тенденциите на българския пазар, „И.Н.А. Трейдинг“ ООД разширява дейността си и започва да предлага оригинално, качествено оборудване, разнообразие от приспособления, допълнения и резервни части, съчетано с  богата гама от спомагателни и основни материали. Мисията ни е да подпомагаме динамичното и успешно развитие на шивашката промишленост в България, предлагайки продукти с високо качество на достъпни цени.

На българския пазар „И.Н.А. Трейдинг“ ООД представлява редица водещи фирми. Изключителен представител е на фирма JUKI, Япония – световен лидер в производството на индустриални шевни машини, на YKK, Япония – световен производител на ципове, на Human Solutions Assyst, Германия – лидер в производството на CAD и PLM софтуерни системи за шивашката, автомобилната, мебелната, кожарската индустрии, на BULLMER, Германия – производител на висококачествено оборудване за кроене, ORGAN – японски производител на шевни игли, VOMATEX – световен лидер от Германия в производството на облекла за гладачни маси и преси, BETA PROCESS CHECMICALS – турски доставчик на химически препарати като спрейове, различни течни химикали много и други.